Nokta
Kalite Politikamız

KALİTE POLİTİKAMIZ


ÜNAL GIDA VE İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.olarak; Beyaz Peynir çeşitleri, Yoğurt Çeşitleri, Tereyağı, Ayran, Kaşar, Kaymak üretiminde;


Tamamen hijyenik koşullarda üretim yapan, üretimin her aşaması toplum gıda güvenliği anlayışına uygun, doğaya ve tüketiciye saygılı, teknolojinin olanaklarından yararlanan kuruluş olma özelliğimizi korumak, kalite politikamızın vazgeçilmez önceliğidir.


Yönetim; üretimdeki zincirler belirlenirken ürünlerimizin gıda güvenliğinde önemli rol oynayan gıda hijyeni ve güvenliği gibi faktörlerin ön planda tutulmasını benimsemiştir.


Kalite anlayışımızın son tüketiciye ulaşıncaya dek sürdürülmesi ve bu aşamadaki birimlerin tümünün eğitilmesi ana ilkelerimizden birisidir.


Personelimizin gıda güvenliği doğrultusunda çalışmaları sağlanacak, bunun için gerekli eğitimler verilecek ve personelin ürettikleri ile gurur duymaları sağlanacaktır.


Müşteriler başta olmak üzere, menfaat gruplarının gereksinim ve beklentilerine önem verilecek, bu gereksinim ve beklentiler arasında denge kurulacaktır. Gereksinim ve beklentilerin tatmini için sürekli iyileştirme yapılmaktadır.


Politikamız, herkesin katılımı ile kalitenin sürekli olarak iyileştirilmesidir.


Hammadde temininden, nihai ürünün müşteriye sunumuna kadar her aşamada geçerli ve gerekli yasal mevzuatlara uyarak her türlü taklit-tağşişten kaçınılmakta ve otantisitesikorunmaktadır.


Topluma ve çevreye olan yükümlülüklerimizi yerine getirerek, sürekli gelişmesini sağlamaktır.


Şirketimizin ana ilkesi “İnsan sağlığı için güvenli ürün üreterek, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak ve tanınan bir marka olmaktır.”


İnsan haklarının vazgeçilmez bir unsur olduğu bilincindeki bir kurum olarak; personelimizin sağlığı, mutluluğu ve refahını sürekli gözetip, geliştireceğiz. Hammadde temininden, nihai ürünün müşteriye sunumuna kadar her aşamada geçerli ve gerekli yasal mevzuatlara uyacağız.


Tedarikçilerimizden müşterilerimize kadar uzanan zincir boyunca Gıda Güvenliğinden ödün vermeyeceğiz.


Çalışanlar olarak gıda güvenliği kültürünü bir yaşam biçimi olarak benimsememiz, çalışmalara “tam ve aktif katılım” konusunda coşkumuzu sürdürmemiz başarımızın temel unsuru olacaktır.



GENEL MÜDÜR